A TeraPlast Group a legnagyobb román tőkével rendelkező építőanyaggyártó. Küldetése az, hogy az embereknek és a környezetnek hatékony megoldásokat nyújtson magas színvonalú termékek és szolgáltatások révén, a csoportot mindig az ügyfelei és partnerei szolgálatába állította, miközben állandó fejlesztésre szentelte magát.

A csoportba tartoznak: TeraPlast, TeraPlast Magyarország, TeraSteel, TeraSteel Szerbia, TeraGlass és Wetterbest.


A TeraPlast Csoport több mint 120 éves hagyományával mindig a fejlesztésre, az innovációra és a fenntarthatóságra összpontosított. Így a csoport teljes körű megoldásokat kínál az építés területén a hat üzletágon keresztül: berendezések és szerelvények, nyílászáró profilok, PVC granulátumok, hőszigetelő panelek, ablakok & ajtók és fémcserepek. A 2017-ben megnyílt TeraSteel Szerbia az első külföldi telephely 1990 után, teljesen román magántőkével. 2008 júliusától kezdve a TeraPlast SA a Bukaresti Értéktőzsdén szerepel a TRP szimbólum alatt.

Az elmúlt 10 évben a TeraPlast Csoport több mint 100 millió eurós beruházást hajtott végre, és export üzletének fejlesztését követően termékei több mint 20 európai országban vannak jelen.