Mi a Lead by TeraSteel?

Innovatív megoldás fémépületekhez, amely a tartósság, a hőszigetelés és a tűzállóság szempontjából új szintű teljesítményt ér el. A Lead by TeraSteel hozzájárul a CO2-lábnyom csökkentéséhez, nagyobb tervezési szabadságot biztosítva az építészek számára, de ugyanakkor optimalizált költségeket is a kedvezményezettek számára.

Lead by TeraSteel CO2

CO2-lábnyom csökkentése

Nagyobb energiahatékonyság

Áthelyezés és újrafelhasználás

Költségoptimalizálás

Anyagok újrahasznosítása

Tűzállóság

Nagyobb energiahatékonyság

Az új V PLUS PERFORM ™ szigetelési technológia egy poliuretán megoldás, amely lehetővé teszi új generációs hőszigetelő panelek gyártását. Következésképpen a hőátadási együttható 20% -kal jobb.
Az energiahatékonyságot tovább javítja egy olyan betonlemezrendszer kifejlesztése, amely megakadályozza a hőveszteséget azáltal, hogy a kapilláristöréshez használt kavicsréteget és expandált polisztirolt az újrahasznosított üvegből (Geocelll) előállított expandált üveghabbal helyettesíti.

Fokozott ellenállás a külső tényezőkkel szemben

A Lead fémcsarnokokhoz használt profilok magnézium-alumínium-cink védelemben részesülnek, amely példátlan korrózióállóságot kínál még a legkedvezőtlenebb környezetben is. Az ólom hőszigetelő panelek acéllemezből készültek, GreenCoat védelemmel (SSAB) - nagyon jól ellenállnak a korróziónak, az UV sugárzásnak, valamint a karcolásoknak.

Költségoptimalizálás

Az anyagok kiváló energiateljesítménye és az alkalmazott innovatív részletek jobb tömítést és az energiafogyasztás akár 20%-os megtakarítását teszik lehetővé a piaci átlaghoz képest.


Ezenkívül a csarnok könnyű áthelyezése és az építőelemek áthelyezéskori újrafelhasználásának lehetősége elősegíti a költségek optimalizálását.

 

Mit kínál a Lead by TeraSteel?

Megoldásunk a hőátadás figyelemre méltó hatékonyságán, a karbantartási költségek csökkentésén, a megnövekedett tűzbiztonságon, az ellenálláson és a kulcsrakész fémcsarnokok megbízhatóságán alapszik. A TeraSteel által tervezett, gyártott és összeszerelt Lead csarnok egy egyedülálló megoldás az Európai építőipari piac számára, amely valódi előnyökkel jár az építészek, a kedvezményezettek és a környezet számára.

Kiváló reakció a tűzzel szemben

A V Plus Perform ciklopentán technológia kiváló tűzállóságot és reakciót nyújt;:

  • Kiváló reakció a tűzzel szemben;
  • Euroclass B-s1, d0;
  • Tűzállóság: min. 30 perc.

Áthelyezés és újrafelhasználás

Az új Lead by TeraSteel technológia lehetőséget kínál a szerkezettervezési folyamat javítására és az építőelemek áthelyezéskor való újrafelhasználására.

A szénlábnyom csökkentése

A magnézium-alumínium-cink ötvözet védelem alkalmazásával biztosítva van a cink talajba való szivárgásának csökkentése. Ezenkívül áthelyezés esetén az építőelemek újra felhasználhatók. Ezen felül a Lead csarnokok előre gyártott, olcsó, újrafelhasználható alapokat használnak, a GreenCoat® védelem pedig bio anyagokon alapuló technológiai bevonattal rendelkezik (BT – bio-technology).

A Dow V PLUS PERFORM panelének szigetelési technológiája a fenntarthatóság, az energiahatékonyság és az emberközpontú tervezés révén elősegíti a jövőnek szánt épületek létrehozását.

A TeraSteel a TeraPlast Csoport része, a legnagyobb román építőanyag-gyártó

Kulcsrakész csarnokok ipari alkalmazásokhoz

Kulcsrakész csarnokok kereskedelmi alkalmazásokhoz

Kulcsrakész csarnok konfigurátor

Miért a TeraSteel?

Nemcsak értéket kínálunk. Az ipari, kereskedelmi, mezőgazdasági vagy állattenyésztésre használt csarnokokhoz, valamint acélépületekhez kapcsolódó tervezési, gyártási és szerelési, valamint az acélszerkezetek alkotóelemeire vonatkozó dokumentációt kínálunk.