A cég bemutatása

A TeraSteel a TeraPlast csoport tagja, a romániai szerelési és építőipar egyik legfontosabb szolgáltatója, amely teljes körű megoldást nyújt.

A TeraSteel folyamatosan befektetett a technológiai fejlesztésbe, jelenleg horganyzott profilokat, PUR poliuretán habbal és PIR tűzálló poliuretán habbal készült hőszigetelő paneleket, továbbá fémből készült kiegészítőket gyárt. Továbbá a Teraplast Csoporthoz való csatlakozás által kiegészítette rendszerét az anyavállalat által készített termékekkel, így jelenleg teljes körű megoldást nyújt ügyfeleinek – kulcsrakész csarnokokat.

A TeraSteel gyárak a Beszterce-Naszód megyei Sărățel (Szeretfalva) Ipari Parkban (hőszigetelő panelek gyára) és Besztercén (horganyzott profilok gyára) találhatóak. A gyárak el vannak látva a legkorszerűbb technológiai vonallal, amely lehetővé teszi minőségi termékek előállítását mind műszaki, mind esztétikai szempontból.

Sőt, a korszerű logisztikai és informatikai struktúrák lehetővé teszik a rendelések gyors feldolgozását és megvalósítását, kereskedelmi szempontból nem csak országos szinten, hanem más országok piacain is felfejlődtünk, úgy mint Magyarország, Csehország, Szlovákia, Ukrajna, Moldova, Ausztria, Németország, Hollandia, Szlovénia, Horvátország, Svájc.

Jelenleg a cég több mint 20 országba exportál termékeket.

Külső terjesztés

Termelési létesítmények

Kulcsrakész csarnokok

A TeraSteel csarnok moduláris termék, tartós, könnyű összeállítani, költöztetni, széles követelményeknek és szükségleteknek felel meg.

A SÜTIKRŐL

Sütit használunk az oldal gyorsításához és a TeraSteel.ro honlapon való navigációs élmény személyre szabásához.